söndag 26 februari 2017

Hotellveckoslut på Flamingo, Vanda

Ett kompisveckoslut i Vanda var veckoslutets agenda.
Vi checkade in på hotellet i lördags och återlämnade nycklarna idag.



Vi började lördagen med att traska ner till spa avdelningen och fick badrock och handduk. Vi skulle på kompisbehandling. 
När man går på massage så skall man ha axlarna och ryggen bar så vi tänkte att vi bara virar in oss i badrocken och lämnar kläderna i omklädningsrummet. 

När vi satt och väntade på att personalen skulle hämta oss till behandlingen så märkte jag en skylt där det stod att man skall ha simdräkt på sig! Ou nou! Inte hade vi någon simdräkt med för att vi skulle ju inte simma. Det kändes lite pinsamt för att massagen var i ett rum med andra människor (därför simdräkt) men det fixades med att jag virade runt mig handduken. Efter den avkopplande massagen fick vi sitta på tumis (som tur på tumis!!) i ett ångrum. Där skulle man kladda hela sig i lera och sitta i ångan och njuta av musiken, stämningen och värmen. Där satt vi nakupelle insmörjade i lera och tänkte att som tur känner vi varandra så bra och att ingen annan hade samtidigt med oss lerbehandlingen. De sade att tiden tar slut när belysningen i bastun tänds och det kommer att tropiskt regn. Vi sprang ut ur bastun som skrikande raketer för att tropiska regnet var skitkallt! :D
Summa sumarum så var det alldeles härligt, förutom iskalla regnet. 

Efter åt vi god middag och var på bio (Tom of Finland). Härligt att bara promenera efter bion på fem minuter till rummet och sova där hela natten :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar